Styrelsen 2019

Ordförande: Magdalena Rönström

Hästar gör både människa och samhälle bättre – det är min övertygelse. Som stolt medlem vill jag bidra till att Billdals Ridklubb ska fortsätta vara den plats där alla kan rida, utvecklas, utmanas och umgås med våra härliga hästar. Jag hänger gärna själv på klubben, är ponnymamma och rider också på ridskolan, en helig stund i veckan.
Mailadress: magdalena.ronstrom@billdalsridklubb.com

Vice ordförande: Jeanette Ehrnrooth

Jeanette Ehrnrooth, viceordförande och styrelseledamot sedan 2014. Brinner för dressyrfrågor och vill att Billdals Ridklubb blir lika uppskattad inom dressyrkretsar som inom hoppkretsar. Mycket ute på tävlingsbanorna med elitsatsande dottern och tar med sig de bästa idéerna hem. Bidrar med lång och bred erfarenhet från föreningslivet i stort.
Mailadress: jeanette.ehrnrooth@telia.com

Kassör: Anna Stenberg
Mailadress: anna.stenberg@prove.se

Sekreterare: Magnus Åkerström

Jag hoppar i Gubbgruppen på torsdagar sen 6 år tillbaka. Min familj; Helene, Tilda och Titti, har lille Timon i Paddockstallet. Jag ses oftast tillsammans med min lilla Schäfer Tjarlie. Det händer att jag tar lite foton till och från.
Mailadress: magnus.akerstrom@teknikitiden.se

Ledamot: Karin Persson

Jag heter Karin Persson och sitter i styrelsen sedan drygt fyra år. Jag tycker BRK är en fantastisk klubb som erbjuder något för alla såväl nybörjare som elitryttare. Hoppryttare som dressyrryttare. Mitt engagemang startade när min dotter och jag började rida på lektion, sedan har vi också haft våra hästar i privatstallen. Nu står våra hästar inte på klubben längre men vi tävlar för Billdal. Vi arrangerar de bästa tävlingarna och det vill jag gärna fortsätta bidra till.
Mailadress: karin.lq.persson@gmal.com

Ledamot: Katrin Troedsson
Mailadress: katrin.troedsson@maqs.com

Ledamot: Pelle Wedenmark

Jag är stolt medlem i Billdal Ridklubb där jag sitter i styrelsen samt några andra kommittéer och grupper. Anser att helheten i sporten är viktig så jag har engagerat mig på fler sätt för att kunna påverka.
Därav sitter jag även i styrelsen i Distriktet, i Tävlings Sektionen på SvRF och i SSOC’s Styrelse. Hästhandlare inom både dressyr och hoppning samt distributör i Norden för Tredstep.
 Mailadress: pellewedenmark@msn.com

 

Ledamot: Kristina Franzén
Mailadress: franzen.lysen@telia.com

Ledamot: Anna Gustafsson

Mailadress: annagustafsson246@gmail.com

Ledamot: Magdalena Levin

Hej!
Billdals Ridklubb är en förening med stort hjärta, engagemang och ambitiösa mål. Just därför är det så roligt att delta i styrelsens arbete, i marknadsgruppen och att vara ridskoleelev här. Och så får man träffa massor av trevliga människor och fantastiska hästar förstås!
Mailadress: magdalenalevin@me.com

Suppleant: Camilla Fransson

Jag har haft förmånen att delta i många delar av Billdalsridklubbs fina verksamhet- som förälder till lektionsryttare, själv varit lektionsryttare i vuxengrupp och nu äger jag och min dotter Cara, som är uppstallad i Magasinet. Att få komma till stallet och lyssna på hästar som tuggar hö, fixa i stallet och borsta Cara är mindfulness på bästa sätt. Det fantastiska med alla människor som rör sig på gården är att vi har olika bakgrund, ålder och mål, men gemensamt har vi kärleken till hästen. Så många fina möten och skratt på stallplan, i stallet och när vi är funktionärer ihop. Ålder, yrke och status spelar ingen roll i på klubben och i stallet – då är vi helt enkelt hästmänniskor.
Jag ser arbetet i styrelsen som en möjlighet att vara med att utveckla Billdalsridklubb och bevara allt som vi är så bra på.
Mailadress: cfransson@hotmail.com

Suppleant: Jonas Ask

Mailadress: jonas.l.ask@gmail.com

Suppleant: Catharina Törnqvist

Billdals ridklubb är en fantastisk förening på många sätt – inte minst genom barn och ungdomars möjlighet att här kunna utvecklas ihop med varandra och alla fina hästar. I familjen rider båda döttrarna sedan flera år och nu även jag själv. Att medverka till att göra föreningen än bättre känns jättekul!
Mailadress: catharina@toernqvist.com

 US representant: Hanna Cederstrand
Mailadress: hannaceder123@gmail.com

US personlig suppleant: Amanda Skyttebol
Mailadress:

Adjungerad: Susanna Granerfeldt
Mailadress: susanna.granerfeldt@billdalsridklubb.com

Adjungerad: Sofia Lundqvist
Mailadress: sofia.lundqvist@billdalsridklubb.com

Personalrepresentant: Jenny Lerge
Mailadress: jenny.lerge@billdalsridklubb.com

 

Publicerat av