Information till publik

Information till publik
• Entré
• Kommunikationer och parkering
• Säkerhet

Entré
Välkomna till fyra dagar av spännande hoppning med flera av Sveriges bästa ryttare på Billdals ridklubb! Fri entré alla dagar.
Vi kommer bland annat bjuda på:
– Goa gubbar grand prix
– ATG riders league
– Lövsta future challenge jumping U25
– GHS Young rider cup
– Morgondagens vinnare

Höjdpunkter!
Lördag
Final i ATG riders league – rids i heat med 8 startande i varje heat. Mycket publikvänlig klass där man även kan spela på vinnare via ATG.
13.00 Kvalklasser 18.45 Finalklass

Söndag
Final i morgondagens vinnare
Goa gubbar grand prix 1.50

Obs! Barnvagnar får inte vara på läktaren av utrymningsskäl. Hundar ska vara kopplade.

Kommunikationer och parkering
Vägbeskrivning finns på klubbens hemsida. Vi rekommenderar transport med kollektivtrafik. Hållplatsen Billdals Gård ligger nära anläggningen och Rosa Express stannar där.

Tyvärr kan vi inte erbjuda parkering på själva anläggningen. Det finns en mindre parkering vid norra infarten och det går även att parkera vid Billdalsbadet och promenera ca 15 min.

Säkerhet
Vi på Billdals Ridklubb är måna om säkerheten för alla som besöker eller deltar i våra tävlingar. Det är viktigt att följa de anvisningar som finns uppsatta eller ges av våra funktionärer.

Vi ber dig särskilt tänka på att:
• Det är inte tillåtet att passera eller uppehålla sig i gången mellan framridning och arenan om man inte har ett direkt ärende till framridningen, t ex som ryttare, hästägare eller skötare. Vi ber publik och andra respektera de grindar som finns på läktaren och använda alternativa vägar.

• Effektiv utrymning är en viktig del av säkerheten och därför är det inte tillåtet att ta in barnvagnar på läktaren eller parkera dem i entrén. Om ni måste ha med barnvagnen så var vänlig parkera den i gången utanför toaletterna tätt intill väggen på rad.

• Vi uppmanar dig också att vara uppmärksam på att hästar kan passera utanför entrén och att barn och hundar hålls under uppsikt. Hundar ska vara kopplade.

Publicerat av