Återbud och igenridning

Återbud

För att avboka din lektion loggar du in på din medlemsinloggning. Länk till avbokningen hittar du på förstasidan.

Fungerar det inte att logga in skicka ett mail till aterbud@billdalsridklubb.com

Skriv Återbud i ämnesraden och ange elevens namn, ridtid, ridlärare och datum som återbudet gäller .

Till förmiddagslektioner lämnas återbud senast kl 11.00 dagen innan.

Till eftermiddags- och kvällslektioner senast  kl 9  samma dag.

Till lördagslektioner senast kl 11 på fredag.

Om återbud lämnas enligt ovan, har man under terminen möjlighet att rida igen din lektion i mån av plats. Om du skulle få förhinder med kort varsel är vi tacksamma om du ändå meddelar oss. Detta för att underlätta vår planering.

Igenridning

Vi erbjuder igenridning i mån av plats och hästtillgång. Tyvärr kan vi inte erbjuda igenridning för elever med funktionshinder då det inte finns likvärdiga grupper.

Vid längre tids sjukdom/skada kan du istället få pengarna tillbaka om läkarintyg uppvisas. Detta måste ske i samband med sjukomen/skadan.

Igenridning kan göras samma termin som avbokningen sker. Igenridning bör göras i likvärdig grupp (beteckning och prismässigt).Du får rida igen i förväg om du t.ex skall göra en längre resa.

Såhär bokar du igenridning

Logga in genom att klicka på medlemsinloggning på förstasidan här på hemsidan. När du är inloggad ser du aktuella kurser såsom ridläger, kurser, KM mm. I listan över aktuella kurser ser du igenridningsplatser. Du bokar dig på lämplig tid och häst och sedan är det bara att komma till lektionen.

För våra vuxengrupper finns en facebookgrupp där man kan byta och sälja ridlektioner. Klicka på länken för att komma till gruppen.

Byt och sälj ridlektioner på BRK

Publicerat av