Intresselista nybörjare

LÄS IGENOM HELA TEXTEN ORDENTLIGT DÅ DET ÄR VIKTIG INFORMATION.

Vi kommer på sikt att gå över till intresselista istället för kösystem då det innebär att man kan anmäla sig till det som passar i tid istället för att behöva tacka nej till erbjudanden samt att det är väldigt mycket mindre administration. De som redan står i kö kommer att få ett mail innan detta sker. Tills dess går vi enligt kölistan vid lediga platser. Kommer troligtvis ske senast våren -19

För BARN som vill börja rida hos oss och är nybörjare så behöver en anmälan göras till vår intresselista. Det gör du genom att klicka på länken här www.minridskola.se. Klicka på ”Jag vill bli medlem och/eller ställa mig på kö för ridning”. Fyll uppgifter på den som vill börja rida. Nu har barnet fått en inloggning i ”min ridskola”. Testa att logga (länken till inloggningen ligger högst upp på vår hemsida) så du känner dig bekväm med hur man gör och så att allt funkar. Det är genom denna inloggning du kommer anmäla barnet till de platser som vi har att erbjuda. Först till kvarn gäller och det är det enda sättet att anmäla sig. Om du inte kan logga in kontaktar du info@billdalsridklubb.com så hjälper vi dig. Lämna gärna ett nummer vi kan ringa dig på.

Observera att du som förälder själv är ansvarig för att du eller någon annan leder hästen i ridlekis/nybörjargrupper.

VUXNA NYBÖRJARE kan anmäla sig på samma sätt som barn men även om vi gärna vill kan vi inte starta nybörjargrupper för vuxna så ofta. Vi ska dock försöka anordna prova på eller kortare kurser och kommer då att vända oss till de som står på intresselistan.

Avgiften för att stå med på listan är 50:-/ år. Faktura skickas ut i oktober/november. Ett påminnelsemail går ut. De som inte betalat när förfallodatum passerats kommer plockas bort från listan.

När vi har platser kommer vi skicka ut ett mail. Om kriterierna passar in och tiden passar loggar du in på medlemsinloggningen och anmäler ditt barn. (Felaktiga anmälningar plockas bort) ANMÄLAN ÄR BINDANDE

Glöm inte logga in och ändra om du byter mailadress eller telefonnummer

OM DU HAR RIDERFARENHET SEN INNAN:
Barn: Titta under lediga platser här på hemsidan.
Vuxna: Välj fliken ”intresselista för vuxna med riderfarenhet”

Publicerat av