Skötare

Här kan du läsa lite om Hedvig och Sophie som är skötaransvariga på ridskolan!

Hedvig Norlén  skötare12062016-655A5551

Hej! Jag är en snart 17 år gammal tjej som är glad och positiv. Jag har ridit på Billdal sedan jag var 10 år gammal. Är ordförande i klubbens ungdomssektion sedan två år tillbaka och brinner för alla klubbens ungdomar! Jag är mycket engagerad i klubben och brukar alltid hjälpa till så mycket jag bara kan på tävlingar och andra arrangemang med mera. Jag ska även börja mitt andra år på gymnasiet på den naturvetenskapliga linjen (men är i stallet varje dag ändå såklart.) Jag har ingen egen häst ännu, men sköter om Jenny Lerges fina häst Delicia och rider på ridskolan 2 gånger i veckan. Varje vecka har jag även hästkunskaper med ett antal grupper på ridskolan och ibland jobbar jag som helgpersonal.

I slutet av maj detta året fick jag ett väldigt fint ungdomsstipendie från klubben som innefattar en av de nya utbildningshästarna, SHedvig och Silverilver Ace. En helt fantastiskt fin häst som jag får chansen att jobba med och träna tills dess att han ska börja gå på ridskolan. Det är en sådan fin möjlighet för mig som jag är otroligt tacksam över.

Jag har även fått möjligheten att tävla en hel del de senaste åren i både hoppning och dressyr och mina favorithästar i stallet är Tore och Silver Ace! Är så otroligt glad att jag hamnat på just Billdals Ridklubb och jag gör allt jag kan för att alla på klubben ska trivas.

Hästar och stallet är det bästa jag vet!!

Sophie Juhlin

image1

image3 (1)

Hejsan!
Zophie heter jag och är 17 år gammal. Jag har ridit på ridskolan i ca 8-9 år och har de senaste åren varit mycket aktiv i klubben.
Jag ska nu rida min sista termin som ridskoleryttare eftersom jag har köpt en egen ponny.
Jag har för tillfället två teorigrupper i veckan och jobbar även på helgerna.

Jag kommer nu börja på Krokslättsgymnasiet med inriktning vård och omsorg. Egentligen ska jag börja 2:an men pågrund av en ridolycka var jag tvungen att hoppa av skolan i vintras och ska därför börja 1:an igen.

De två senaste åren har jag fått turen att tävla hoppning på ridskolehäst utanför klubben. Jag har tävlat på Birk, Glenn och Ronaldo, vilket jag är väldigt glad för!
Tävling är något jag tycker är väldigt roligt och jag kommer framöver satsa framför allt på dressyr med min egna ponny.

Förutom hästarna så spenderar jag även mycket tid på musik och fotografering.

Det bästa jag vet med stallet är den fina gemenskap som finns, både mellan hästar och människor!

Publicerat av