Teori

Alla ridgrupper på ridskolan har teori istället för ridning två gånger/termin.  Av praktiska skäl så kan teoritillfället förläggas till annan tid än din ordinarie ridtid.

Ni kommer att hitta information och schema inför varje tillfälle här på hemsidan.

Schema kommer ut senast 3 veckor innan teoriperioden

 

OBS! Teorin kan ligga på annan tid än er ordinarie ridtid!

Teoriomgång 1 VT 2018

Nu är det dags för vårens första teoriomgång. I schemat ser ni när ni inte ska rida/ha hästkunskap och när ni ska gå på teori. OBS! Teorin kan vara en annan dag än din ordinarie ridtid.

Ridlekis och grupp 1.1 har teori på sin vanliga tid, se schemat för vilket datum.

Grupp 1.2 – 2.3

Dag och tid står i schemat

Femkamp i ridhuset. Tävla i hästkunskapsgrenar och testa era kunskaper. Har man inte möjlighet att gå den dagen som är utsatt går det bra att gå på något av de andra tillfällena.

Grupp 2.4 – 3.4  

Måndag 5/3 kl 17.00 i cafét

Föreläsning med Josephine Ryberg som driver hästkraft som drivkraft. Hon kommer att föreläsa om värdskap, hur man är mot sig själv och andra. Hon kommer även att prata om ledarskap och sociala medier.

Vuxengrupper samt specialgrupper

Torsdag 15/3 kl 18.30 Stora ridhuset

Dressyrclinic med Sten Åstedt.

Sten är B-tränare i dressyr och har i flera år regelbundet tränat ridlärarna på Billdal. Han kommer att prata om dressyrens grunder och hur han tänker när han utbildar ryttare och hästar. Ni kommer att få se ridlärarna på våra fina ridskolehästar.

 

I schemat nedan ser ni vilket datum ni inte har ridning och vilken tid ni ska komma på teori. Tiden kan skilja sig från din ordinarie ridtid.

Schema för teoriomgång 1 vt18

 

Publicerat av