Publik

Information till publik

  • Entré
  • Kommunikationer och parkering
  • Säkerhet

Entré

Välkomna att uppleva SM tävlingarna för ponny och häst på Billdals Ridklubb. Biljetter till finalerna  söndag 12. Biljetter köper du här

Övriga tävlingsdagar fri entré

Obs! Barnvagnar får inte vara på läktaren av utrymningsskäl. Hundar får inte vara på läktaren lördag 4 november och söndag 12 november.

Kommunikationer och parkering

Vägbeskrivning finns på klubbens hemsida. Vi rekommenderar transport med kollektivtrafik. Hållplatsen Billdals Gård ligger nära anläggningen och Rosa Express stannar där.

Tyvärr kan vi inte erbjuda parkering på själva anläggningen. Det finns en mindre parkering vid norra infarten och om vädret tillåter öppnar vi för parkering på fältet på andra sidan vägen.

Säkerhet

Vi på Billdals Ridklubb är måna om säkerheten för alla som besöker eller deltar i våra tävlingar. Det är viktigt att följa de anvisningar som finns uppsatta eller ges av våra funktionärer.

Vi ber dig särskilt tänka på att:

  • Det är inte tillåtet att passera eller uppehålla sig i gången mellan framridning och arenan om man inte har ett direkt ärende till framridningen, t ex som ryttare, hästägare eller skötare. Vi ber publik och andra respektera de grindar som finns på läktaren och använda alternativa vägar.
  • Effektiv utrymning är en viktig del av säkerheten och därför är det inte tillåtet att ta in barnvagnar på läktaren eller parkera dem i entrén. Om ni måste ha med barnvagnen så var vänlig parkera den i gången utanför toaletterna tätt intill väggen på rad.
  • Vi uppmanar dig också att vara uppmärksam på att hästar kan passera utanför entrén och att barn och hundar hålls under uppsikt. Hundar ska vara kopplade. Hundar är ej tillåtna på läktaren lördag 4 november och söndag 12 november.

 

 

Publicerat av