Styrelsen 2020

Ordförande: Magdalena Rönström

Hästar gör både människa och samhälle bättre – det är min övertygelse. Som stolt medlem vill jag bidra till att Billdals Ridklubb ska fortsätta vara den plats där alla kan rida, utvecklas, utmanas och umgås med våra härliga hästar. Jag hänger gärna själv på klubben, är ponnymamma och rider också på ridskolan, en helig stund i veckan.
Mailadress: magdalena.ronstrom@billdalsridklubb.com

Vice ordförande: Jeanette Ehrnrooth

Jeanette Ehrnrooth, viceordförande och styrelseledamot sedan 2014. Brinner för dressyrfrågor och vill att Billdals Ridklubb blir lika uppskattad inom dressyrkretsar som inom hoppkretsar. Mycket ute på tävlingsbanorna med elitsatsande dottern och tar med sig de bästa idéerna hem. Bidrar med lång och bred erfarenhet från föreningslivet i stort.
Mailadress: jeanette.ehrnrooth@telia.com

Kassör: Anna Stenberg
Mailadress: anna.stenberg@prove.se

Sekreterare: Anna Gustafsson

Mailadress: annagustafsson246@gmail.com

Ledamot: Karin Persson

Jag heter Karin Persson och sitter i styrelsen sedan drygt fyra år. Jag tycker BRK är en fantastisk klubb som erbjuder något för alla såväl nybörjare som elitryttare. Hoppryttare som dressyrryttare. Mitt engagemang startade när min dotter och jag började rida på lektion, sedan har vi också haft våra hästar i privatstallen. Nu står våra hästar inte på klubben längre men vi tävlar för Billdal. Vi arrangerar de bästa tävlingarna och det vill jag gärna fortsätta bidra till.
Mailadress: karin.lq.persson@gmal.com

Ledamot: Jonas Ask
Mailadress: jonas.l.ask@gmail.com

Ledamot: Pelle Wedenmark

Jag är stolt medlem i Billdal Ridklubb där jag sitter i styrelsen samt några andra kommittéer och grupper. Anser att helheten i sporten är viktig så jag har engagerat mig på fler sätt för att kunna påverka.
Därav sitter jag även i styrelsen i Distriktet, i Tävlings Sektionen på SvRF och i SSOC’s Styrelse. Hästhandlare inom både dressyr och hoppning samt distributör i Norden för Tredstep.
 Mailadress: pellewedenmark@msn.com

 

Ledamot: Catharina Törnqvist


Mailadress: catharina@toernqvist.com

Ledamot: Kristina Franzén
Mailadress: franzen.lysen@telia.com

Ledamot: Magdalena Levin

Hej!
Billdals Ridklubb är en förening med stort hjärta, engagemang och ambitiösa mål. Just därför är det så roligt att delta i styrelsens arbete, i marknadsgruppen och att vara ridskoleelev här. Och så får man träffa massor av trevliga människor och fantastiska hästar förstås!
Mailadress: magdalenalevin@me.com

Suppleant: Caroline Carlryd

Mailadress: caroline.carlryd@gmail.com

Suppleant: Emilie Steen
Mailadress: emilie.steen@gmail.com 

US representant: Lisa Törnqvist
Mailadress: 

Adjungerad: Susanna Granerfeldt
Mailadress: susanna.granerfeldt@billdalsridklubb.com

Adjungerad: Sofia Lundqvist
Mailadress: sofia.lundqvist@billdalsridklubb.com

Personalrepresentant: Ida Kåmark
Mailadress: ida.kamark@billdalsridklubb.com