hero-image

Att tävla för Billdals Ridklubb

De formella kraven för att tävla för Billdals Ridklubb är att du löst medlemskap för innevarande år och tagit grönt kort.

Ett gott uppförande mot hästen, egna och andras föräldrar, hästskötare, funktionärer på tävlingsplats och andra i din närhet är en självklarhet för oss.

Vi vill att varje ryttare hjälper till som funktionär på våra egna tävlingar. Detta för att vi skall kunna genomföra alla de tävlingar vi vill. Billdals Ridklubb är en populär tävlingsplats för vår bra organisation och trevliga funktionärer och vi jobbar hela tiden på att blir ännu bättre med ett SM i sikte fram över.

Billdals Ridklubb en ideell förening – basen för den svenska ridsporten är det ideella arbetet. Utan detta skulle betydligt färre barn och ungdomar få möjligheten att rida och umgås med hästar. Sett ur ett internationellt perspektiv gör detta svensk ridskoleverksamhet unik. Hela tävlingsverksamheten vilar på att människor vill och tycker det är roligt att göra en insats.

För att kunna hålla den kostnadsnivå vi har idag är den enskilde medlemmens insats en förutsättning. Alla insatser är viktiga stora som små.

Billdals ridklubbs vision vilar på tre ben ridskolan – hästägarna – tävling. Insatsen som önskas är satt i förhållande till hur mycket du har chansen att utnyttja vår fantastiska anläggning.

Tävling – Som tävlingsryttare önskas ½ dag per termin för att få möjligheten att delta i klubbens årliga kick off och andra extra satsningar.

½ dag = 4-5 timmar