hero-image

Avbokning

Återbud

För att avboka din lektion loggar du in på din medlemsinloggning. Länk till minridskola.se

Fungerar det inte att logga in skicka ett mail till aterbud@billdalsridklubb.com

Skriv Återbud i ämnesraden och ange elevens namn, ridtid, ridlärare och datum som återbudet gäller .

Till förmiddagslektioner lämnas återbud senast kl 11.00 dagen innan.

Till eftermiddags- och kvällslektioner senast  kl 9  samma dag.

Till lördagslektioner senast kl 11 på fredag.

Om återbud lämnas enligt ovan, har man under terminen möjlighet att rida igen sin lektion i mån av plats och hästtillgång. Max 2 igenridningar/termin.

Om du skulle få förhinder med kort varsel är vi tacksamma om du ändå meddelar oss. Detta för att underlätta vår planering.

Igenridning

Vi erbjuder max 2 st igenridningar/termin i mån av plats och hästtillgång för barn och ungdomsgrupper. Tyvärr kan vi inte erbjuda igenridning för elever med funktionshinder då det inte finns likvärdiga grupper.

För våra vuxengrupper finns det istället för igenridningsmöjlighet en facebookgrupp där man kan byta och sälja ridlektioner. Klicka på länken för att komma till gruppen.

Byt och sälj ridlektioner på BRK

Vid sjukfrånvaro som är längre än två veckor kan du få pengar tillbaka/tillgodo mot uppvisande av läkarintyg. Återbetalning/tillgodobelopp betalas ut från och med vecka tre. Läkarintyg måste uppvisas i samband med sjukdomen/skadan.

Igenridning kan göras samma termin som avbokningen sker. Igenridning ska göras i likvärdig grupp (beteckning och prismässigt). Du får rida igen i förväg om du t.ex skall göra en längre resa.

Så här bokar du igenridning

Logga in på minridskola.se. När du är inloggad klickar du på igenridning. (Fliken syns bara om man har en giltig avbokning) Du bokar dig på lämplig tid, nivå och häst och sedan är det bara att komma till lektionen. Ligger det ingen igenridning så finns det ingen den dagen. Läggs inte ut i förväg utan bara för aktuell dag. Man får endast rida igen på samma eller lägre nivå än man rider.