Styrelsen 2021

Ordförande: Magdalena Rönström

Hästar gör både människa och samhälle bättre – det är min övertygelse. Som stolt medlem vill jag bidra till att Billdals Ridklubb ska fortsätta vara den plats där alla kan rida, utvecklas, utmanas och umgås med våra härliga hästar. Jag hänger gärna själv på klubben, är ponnymamma och rider också på ridskolan, en helig stund i veckan.

Mail

Vice ordförande: Anna Gustafsson
Billdals ridklubb har genom åren blivit som ett andra hem för mig och ridlektionerna på onsdagskvällarna är den bästa timmen i veckan! Billdals ridklubb är en fantastisk förening att vara engagerad i där alla människor får utrymme att vara sig själva tillsammans med hästarna. Att få vara en del av föreningen känns otroligt roligt och säg gärna hej om du ser mig på gården!

Mail

Kassör: Anna Stenberg

Billdals Ridklubb en oas för människor och hästar. Här mår vi bra, utvecklas och trivs tillsammans i vårt gemensamma intresse hästen och ridning. Jag har engagerat mig i styrelsearbete under fyra år och är nu inne på mitt femte. Känns spännande att få fortsätta och vara med och utveckla BRK!

Mail

Sekreterare: Catharina Törnqvist

Billdals ridklubb är en fantastisk förening på många sätt – inte minst genom barn och ungdomars möjlighet att här kunna utvecklas ihop med varandra och alla fina hästar. I familjen rider båda döttrarna sedan många år och även jag själv. Att medverka till att göra föreningen än bättre känns jättekul!

Mail

Ledamot: Caroline Carlryd
Drivs av god hästhållning och ständig förbättring. Har vår häst på gården tillsammans med min dotter. Rider både dressyr och hoppning.
Ledamot: Magdalena Levin

Billdals Ridklubb är en förening med stort hjärta, engagemang och ambitiösa mål. Just därför är det så roligt att delta i styrelsens arbete, i marknadsgruppen och att vara ridskoleelev här. Och så får man träffa massor av trevliga människor och fantastiska hästar förstås!
Mail

Ledamot: Pelle Wedenmark
Jag är stolt medlem i Billdal Ridklubb där jag sitter i styrelsen samt några andra kommittéer och grupper. Anser att helheten i sporten är viktig så jag har engagerat mig på fler sätt för att kunna påverka.
Därav sitter jag även i styrelsen i Distriktet, i Tävlings Sektionen på SvRF och i SSOC’s Styrelse. Hästhandlare inom både dressyr och hoppning samt distributör i Norden för Tredstep.
Ledamot: Kristina Franzén
Suppleant: Emilie Steen

 Mail

Suppleant: Gabriella Nordwall

Mailadress:

Suppleant: Beatrice De Maré Peterson

Stolt medlem i BRK sedan många år. BRK är verkligen en fantastisk klubb som med stort hjärta, glädje, engagemang och ambitiösa mål erbjuder något för alla, såväl nybörjare som glada amatörer och elitryttare inom alla discipliner. Rider själv regelbundet lektioner för Carina och har en dotter som sedan många år tävlar för klubben inom hoppning. BRK är en otroligt fin tävlingsklubb, sport- och tävlingsarena som arrangerar fantastiska tävlingar. Det vill jag gärna fortsätta bidra till

Mail

Suppleant: Monika Beiring

Billdals Ridklubb är en fantastisk klubb som värnar om nybörjarna samt de som vill ta steget till ridning på en högre nivå. Klubben kännetecknas av hög kvalitet hos både personal, miljö och hästar – och med värdeord som glädje, gemenskap och engagemang ger klubben många unga som gamla en självklar plats.  Jag tycker själv att ridsporten är en fantastisk sport och att den förtjänar en än större plats i vårt samhälle. Har själv två flickor som rider på klubben samt medryttarponny i familjen.

Mail

US ordf, representant: Lisa Törnqvist

Stallet har varit en frizon för mig så länge jag kan minnas. Jag har ridit på ridskolan i snart tio år och skaffat mig många nya bekantskaper, både hästar och människor, tack vare vår fina klubb. Det känns jättekul att vara en del av Ungdomsstyrelsen och få bidra till att Billdals Ridklubb fortsätter vara en trygg och rolig plats!

Mail

 

Adjungerad: Susanna Granerfeldt
Adjungerad: Sofia Lundqvist
Personalrepresentant: Ida Kåmark