Styrelsen

Ordförande: Anna Gustafsson
Billdals ridklubb har genom åren blivit som ett andra hem för mig och ridlektionerna på onsdagskvällarna är den bästa timmen i veckan! Billdals ridklubb är en fantastisk förening att vara engagerad i där alla människor får utrymme att vara sig själva tillsammans med hästarna. Att få vara en del av föreningen känns otroligt roligt och säg gärna hej om du ser mig på gården!

Mail

Vice ordförande: Monika Beiring

Billdals Ridklubb är en fantastisk klubb som värnar om nybörjarna samt de som vill ta steget till ridning på en högre nivå. Klubben kännetecknas av hög kvalitet hos både personal, miljö och hästar – och med värdeord som glädje, gemenskap och engagemang ger klubben många unga som gamla en självklar plats.  Jag tycker själv att ridsporten är en fantastisk sport och att den förtjänar en än större plats i vårt samhälle. Har själv två flickor som rider på klubben samt en ponny i familjen.

Mail

Kassör: Catharina Törnqvist

Billdals ridklubb är en fantastisk förening på många sätt – inte minst genom barn och ungdomars möjlighet att här kunna utvecklas ihop med varandra och alla fina hästar. I familjen rider båda döttrarna sedan många år och även jag själv. Att medverka till att göra föreningen än bättre känns jättekul!

Mail

Sekreterare: Anna Weimers

Billdals ridklubb är en fantastisk förening med hästar av högsta kvalitet, suveräna ridlärare och en anläggning med vackra omgivningar. För mig var Billdals Ridklubb det självklara valet av ridskola när mina barn skulle börja rida. Efter många år med egna hästar så har nu även jag börjat rida på ridskolan, på tisdagskvällar för Ida. Dressyr är min absoluta favoritgren men jag utmanar mig nu med att även prova på lite hoppning. Att få vara med i Billdals Ridklubbs styrelse och få möjlighet att bidra till att fortsätta att utveckla vår fantastiska klubb är otroligt roligt!

Mail

Ledamot: Anna Stenberg

Billdals Ridklubb en oas för människor och hästar. Här mår vi bra, utvecklas och trivs tillsammans i vårt gemensamma intresse hästen och ridning. Jag har engagerat mig i styrelsearbete under fyra år och är nu inne på mitt femte. Känns spännande att få fortsätta och vara med och utveckla BRK!

Mail

Ledamot: Caroline Carlryd
Drivs av god hästhållning och ständig förbättring. Har vår häst på gården tillsammans med min dotter. Rider både dressyr och hoppning.
Ledamot: Tove Bender

Billdals Ridklubb är för mig en plats där både gamla och unga kan mötas för att dela glädje och sitt gemensamma intresse för såväl hästar som ridsport. Är stolt över att kunna få vara med och bidra i denna fina förening! Både jag och dottern rider på klubben sen många år.

Mail

Ledamot: Stefan Karlsson Bergström
Ledamot: Hedvig Norlén

 

 

Ledamot: Mia Ekblad

Hästar har alltid varit min passion.

Som barn hängde jag jämt i stallet och i min ungdom red jag dressyr på elitnivå.
Idag är jag hobbyryttare med egen häst. Det var viktigt för mig att mina barn fick
börja på ridskola med god hästhållning och välutbildade ridlärare. Nu har de växt
upp till fina hästtjejer som tävlar i hoppning för BRK. Föreningsliv bygger på engagemang
och jag vill med mitt arbete i styrelsen dra mitt strå till stacken för att BRK som en av Sveriges
största ridklubbar, fortsatt ska ligga i framkant och som visionen säger – bli ett ridsportscentrum i världsklass.

Suppleant: Andreas Olsson
Suppleant: Gabriella Nordwall

Billdals ridklubb är ett fantastiskt ställe där man kan umgås med hästar och människor på ett positivt och inspirerande sätt. Jag och min äldsta dotter började för länge sedan att rida en gång i veckan, sedan blev det två gånger och sedan tre… Nu delar vi på ansvaret för den egna hästen och står på gården. Jag har dessutom börjat om och springer (igen!) runt på ”ridlekis” med min yngsta dotter. Jag är stolt över att vara medlem i Billdals ridklubb och över att få vara med i styrelsen och utveckla föreningen tillsammans med otroligt engagerade och kompetenta medarbetare.

Mail

Suppleant: Marie Lowrie

Billdals ridklubb är en fantastisk förening och dagarna i stallet skänker guldkant på tillvaron både för mig och min dotter.

Föreningens ambition märks på många sätt. Underbara hästar som vittnar om god hästhållning. Fina, väl omhändertagna stallar och fantastiskt personal. Dessutom ett otroligt engagemang i barn och ungdomsverksamheten som jag tycker är fint. Här finns en atmosfär som gör att man känner sig välkommen.

Det är väldigt roligt att få vara en del i Billdals ridklubbs förening och bidra i styrelsen.

Vi ses i stallet.

Ledamot personalrepresentant: Maria Hamnered
US ordf, representant: Filippa Warg

Har ridit på Billdal i 6 år och varje minut på klubben har varit rolig! BRK är en plats med fantastisk sammanhållning och och därför är jag otroligt glad att jag har fått förtroendet att sitta som ordförande i klubbens Ungdomsstyrelse.

Hoppas vi ses!

Mail

Adjungerad: Susanna Granerfeldt
Adjungerad: Sofia Lundqvist