hero-image

Tävling

Billdals Ridklubb har ca 160 licensierade ryttare i dressyr och hoppning.

Vi har ryttare som rider SM och internationella tävlingar och även de som rider på lokal nivå. Alla är lika välkomna. Vi har många lag igång och en bra klubbanda.

Vi önskar att alla våra tävlingsryttare ställer upp och hjälper till som funktionärer på minst en tävling per termin.

Vi ordnar ca 10 tävlingsdagar per år på lokal och regional nivå i dressyr och elit, nationell, regional och lokal i hoppning.

Klubbtävlingar

Vi ordnar ett flertal klubbtävlingar per år.

Dessa är öppna för de som är medlemmar i Billdals Ridklubb. Vissa är endast för lektionsryttare, vissa för de med egen häst och en del för båda.

Vi har banhoppningsträning med eller utan mat, programridning i dressyr, Bomclearround  för de minsta barnen. Klubbmästerskap i hoppning och dressyr.

Att tävla lektionshäst

Klubbtävling att tävla på hemmaplan får alla ridskolans elever göra när det anordnas tävlingar på nivå som passar. Info hittar ni på hemsidan och på anslagstavlan i entrén.

Att tävla utanför BRK att få åka ut och tävla med ridskolans hästar kräver att man har ridit och tävlat på hemmaplan. Man ska vara engagerad i klubbens och ridskolans verksamhet och har föräldrar som kan ställa upp att köra. Dessa elever väljs ut av ridlärarna.

Har du några frågor kring tävling av lektionshästarna maila till sofia.lundqvist@billdalsridklubb.com

Nyhetsbrev till tävlingsryttare.
Läs här!