Billdals ridklubb söker ny verksamhetschef

1 maj, 2017

Billdals Ridklubb är en ideell förening där kvalitet på utbildning och anläggning, trivsel för hästar och människor samt miljön är verksamhetens grundpelare. Vår ridklubb är en av Västsveriges största föreningar med en stark drivkraft att alltid ligga i framkant. Ridklubbens verksamhet vilar på tre ben ridskola, hästägare och tävlingsverksamhet.

Billdals Ridklubb ska vara det naturliga första valet för alla som är engagerade i ridsport i regionen. Vår ridskola skall välkomna alla, från de ryttare som vill lära sig ridningens grunder, till de som vill ta steget till ridning på en högre nivå. Vi skall erbjuda en inspirerande och utvecklande miljö för ryttare med egen häst och uppmuntra till tävlingssatsningar på alla nivåer. Klubben skall arrangera kvalitativa tävlingar upp till elitnivå i hoppning och dressyr.

Då vår verksamhetschef sedan många år går vidare till andra uppgifter söker vi nu snarast en person som kan ta över efter henne. Som verksamhetschef på Billdals ridklubb ansvarar du för att tillsammans med ledningsgruppen och ett tjugotal engagerade medarbetare driva och utveckla verksamheten samt underhålla anläggningen. Du har resultatansvar  och  personalansvar för ridlärare, gårdskarlar, stallchef, administration, ekonomi och café.  Arbetet innebär också många externa kontakter med tex kommun, leverantörer, ideella krafter och utbildningssamarbeten. Rapportering sker till en styrelse med stort engagemang i verksamheten.

Du har en gedigen hästkunskap och gärna erfarenhet från liknande verksamhet. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper och har erfarenhet som chef och att ingå i ledningsgrupp. Vi är en aktiv förening där projekt alltid pågår, det kan vara allt från tävlingar och stora projekt på anläggningen till läger eller återkommande aktiviteter som vår årliga julmarknad. Därför är det viktigt att du trivs med en stor bredd i dina arbetsuppgifter och har förmåga att kunna prioritera. Vi tror att du är hippolog eller har annan motsvarande utbildning. Som person är du drivande, social, positiv och en duktig problemlösare. Du är trygg i ditt ledarskap och har förmågan att entusiasmera dina medarbetare och det ideella engagemanget inom klubben.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till bengt.hedlund@billdalsridklubb.com senast den 26 maj. Vid frågor ring Jeanette Ehrnrooth 0709-81 55 33, Bengt Hedlund (ordf) 0708-622 191 eller Klara Fritz 070-653 57 83 (nuvarande verksamhetschef).