Information samt tidsschema för klubbdag för medlemmar den 26 mars

14 mars, 2023

Billdals ridklubb bjuder in alla medlemmar och föräldrar till barn till en klubbdag söndag den 26 mars kl 11-14. Vi vill gärna träffa er alla och även ge er en chans att träffa oss!

Alla medlemmar som deltar under dagen har chans att vinna ett presentkort på 2000 kr som går att använda till terminsavgift eller ridläger. OBS! För medlemmar under 15 år måste målsman närvara

Här får ni en chans att veta mer om vår verksamhet och allt som händer under året både på ridskolan och på tävling och event. Ni får även en tillbakablick på föreningens historia och utveckling.

Träffa styrelsen våra arbetsgrupper och flera ur personalen och få chans att ställa frågor och komma med idéer. Finns det en vilja att engagera sig mer i föreningen och bidra som funktionär eller sponsor har ni chans att få veta mer om detta.

För er föräldrar som är sugna på att prova på ridning så kan ni boka er på en halvtimmes prova på ridning med instruktör. Exklusivt erbjudande endast till föräldrar som har ridande barn i klubben.

Under dagen bjuds det även på miniföreläsningar om säkerhet i stallet, en kortare clinic med ridlärare, tipspromenad och annat trevligt.

Tidsschema klubbdag

Hoppas att vi ses!