Ledaraspirant Ht 2016 Vt 2017

24 oktober, 2016

Brinner du för det här med hästar, stall och ridning vill engagera dig mer och ta mer ansvar i klubben, och är minst 14 år?

Då är du välkommen att ansöka till att bli LEDARASPIRANT! Som ledaraspirant förväntas du assistera ridlärarna vid behov, leda hästkunskapslektioner samt hjälpa till på klubbaktiviteter som läger, tävlingar mm. Du får även hjälpa till med ridning av ridskolehästar vid exempelvis igångsättning.

Vi söker dig som är genuint intresserad av hästar, ridning, ridklubben och ledarskap. Du ska vara en god medmänniska och kompis, och framförallt ha viljan och tiden att engagera dig mer i klubben. Du kommer att vara en förebild för unga i stallet, och det är en fördel om du tycker att det är roligt att hjälpa andra som är på väg att lära sig mer om hästar.

Du kommer tillsammans med övriga ledaraspiranter få mer kunskap från ridlärarna och övrig personal gällande hästkunskap, hästhantering, undervisning och ridning. Du kommer dessutom att få möjlighet att rida för klubbens ridlärare för att utveckla din egen ridning.

Skicka in din ansökan där du gör en kort presentation av dig och varför just du vill vara ledaraspirant. Skicka ansökan till:

karin.hanunu@billdalsridklubb.com

Vi vill ha ansökan senast 4/11. Vi ser fram emot din ansökan!!