hero-image

Välkommen till vår nya hemsida!

28 januari, 2021

Äntligen!

Äntligen är vi klara med vår nya hemsida. Publiceringen har gått bra och nu kan ni skåda vad vi jobbat med den senaste tiden.
Som alltid när man gör någonting nytt så finns det lite små justeringar här och var att göra, men i princip skall allt fungera.

Hemsidan är navet i vår kommunikation, här finns all långsiktig och uppdaterad information för ridskolan, med våra fina hästar och ponnys,  våra inackorderingar, tävlingsryttare och övriga som är intresserade av Billdals Ridklubb och hur det funkar på vår fina anläggning. Sedan fyller vi löpande på med nyheter, t ex om spännande tävlingar, nya ombyggnader, förändringar och förhållningssätt rörande pandemin och inte minst rörlig information som berör ridskolan, t ex nya lektioner, teori, tips och trix som spelas in och läggs på Youtube. På många av våra sidor kan ni också ta del av våra inlägg på Instagram, där även Café Stallyktan finns. Åhh som vi väntar på att få öppna vårt fina café igen.
Vi finns ju även på FaceBook. Och sist men inte minst har vi våra målgruppsanpassade nyhetsbrev som pockar på uppmärksamhet så att alla kan ta del av snabba nyheter för det området som intresserar en mest, men också gemensamma nyheter för alla medlemmar i Billdals Ridklubb.

Kort och gott – vi försöker nå alla målgrupper, i alla åldrar i en eller flera kanaler. Och eftersom vi lever i en värld som förändras snabbt är det bra att som regel titta in här så ofta det går. För kommunikation är viktigt, och en förutsättning för att det som är vårt huvudintresse, hästar och hästsport, skall kunna upplevas och utföras på ett så trevligt och optimalt sätt hos oss här på Billdals Ridklubb. Och att vi alltid utgår ifrån våra värden i allt vi gör – Glädje, Gemenskap och Engagemang.

Med detta så önskar vi er mycket nöje och hoppas ni skall fortsätta trivas här!

Susanna Granerfeldt – Verksamhetschef susanna.granerfeldt@billdalsridklubb.com
Sofia Lundqvist – Ridskolechef sofia.lundqvist@billdalsridklubb.com
Maria Hamnered – Ridlärare/administration ridskolan  info@billdalsridklubb.com

gnm Billdals Ridklubbs kommunikationsgrupp.