Viktig information! Striktare restriktioner med anledning av Covid-19

30 oktober, 2020

Vi på Billdals Ridklubb är måna om allas säkerhet och hälsa. Vi följer noga utvecklingen och rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Svenska Ridsportförbundet.

 

Torsdag 29/10 kom skärpta allmänna råd på grund av den ökade smittspridningen av Covid-19 i Västra Götalands län. Med anledning av detta anpassar vi verksamheten för att minska risken för smittspridning.

 

  • Vi uppmanar alla att stanna hemma vid symtom på sjukdom! Det gäller även om du bara har lätta symtom. Efter tillfrisknande uppmanas alla att stanna hemma ytterligare 2 dygn.

 

  • Om du bor i samma hushåll som en smittad person (sannolikt eller konstaterat) ber vi dig stanna hemma, även om du själv är symtomfri. Efter att den sjuka personen tillfrisknat ber vi dig stanna hemma ytterligare 2 dygn.

 

Om du av dessa anledningar inte har möjlighet att rida på ordinarie lektionstid avbokar du som vanligt via minridskola.se alt aterbud@billdalsridklubb.com. Vuxenlektioner kan säljas via vår Facebookgrupp ”Byt och sälj ridlektioner på BRK”. Avboka dock om du inte får sålt.

 

På vår anläggning gäller from 30/10:

  • Ridskoleelever är endast välkomna till ridskolan i samband med sin ridlektion. Kom i lagom tid för att hinna göra iordning din häst och åk hem så snart du är färdig.
  • Det kommer inte att vara någon hästkunskapsundervisning i samband med ridlektionerna. Eleverna kommer istället att få hemuppgifter/digital undervisning.
  • Max en medföljande vid behov (om man behöver ledare eller hjälpa att göra iordning hästen).
  • Skötarverksamheten
  • Inackorderade är välkomna att ta hand om och rida sin häst. Vi ber er minimera antal medföljande och tiden i stallet.
  • Inga onödiga besök tillåts.

Syftet med striktare restriktioner är att minska antalet personer på vår anläggning för att kunna följa Folkhälsomyndighetens råd och samtidigt hålla igång vår verksamhet. Vi behöver alla hjälpas åt för att minska smittspridning och skapa en trygg och säker miljö för alla som vistas på gården.

 

Tillsammans bidrar vi till att minska smittspridningen!

 

Stort tack för ert samarbete!

Styrelsen och personalen på Billdals Ridklubb