Återbud och igenridning

Återbud

För att avboka din lektion loggar du in på din medlemsinloggning. Länk till minridskola.se

Fungerar det inte att logga in skicka ett mail till aterbud@billdalsridklubb.com

Skriv Återbud i ämnesraden och ange elevens namn, ridtid, ridlärare och datum som återbudet gäller .

Till förmiddagslektioner lämnas återbud senast kl 11.00 dagen innan.

Till eftermiddags- och kvällslektioner senast  kl 9  samma dag.

Till lördagslektioner senast kl 17 på fredag.

Om återbud lämnas enligt ovan, har man under terminen möjlighet att rida igen din lektion i mån av plats och hästtillgång. Om du skulle få förhinder med kort varsel är vi tacksamma om du ändå meddelar oss. Detta för att underlätta vår planering.

Igenridning

Vi erbjuder igenridning i mån av plats och hästtillgång. Tyvärr kan vi inte erbjuda igenridning för elever med funktionshinder då det inte finns likvärdiga grupper.

Vid längre tids sjukdom/skada kan du istället få pengarna tillbaka om läkarintyg uppvisas. Detta måste ske i samband med sjukdomen/skadan.

Igenridning kan göras samma termin som avbokningen sker. Igenridning bör göras i likvärdig grupp (beteckning och prismässigt). Du får rida igen i förväg om du t.ex skall göra en längre resa.

Så här bokar du igenridning

Logga in på minridskola.se. När du är inloggad ser du aktuella kurser så som ridläger, kurser, KM mm. I listan över aktuella kurser ser du igenridningsplatser. Du bokar dig på lämplig tid och häst och sedan är det bara att komma till lektionen. Ligger det ingen igenridning under kurser så finns det ingen den dagen. Läggs inte ut i förväg utan bara för aktuell dag.

För våra vuxengrupper finns en facebookgrupp där man kan byta och sälja ridlektioner. Klicka på länken för att komma till gruppen.

Byt och sälj ridlektioner på BRK