hero-image

Intresselista för vuxna med riderfarenhet

Med riderfarenhet menas att du klarar av att rida i alla gångarter. Begränsat antal platser i grupp 1. För grupp 2 ska du kunna rida i alla gångarter samt hoppa enklare banor i galopp.

Alt 1. Skapa en inloggning på minridskola.se. Skicka därefter ett mail till info@billdalsridklubb.com och meddela att du vill stå med på vår intresselista för vuxna med riderfarenhet. För att hålla listan aktuell måste man återanmäla sig via ett formulär som kommer ut en gång om året. Glöm inte meddela om du byter mail eller telefonnummer.
Mailutskick görs när ledig plats för provridning finns. Först till kvarn gäller. Observera att det är en provridning. Om nivån på gruppen inte passar alls kan vi tyvärr inte garantera en annan plats.

Alt 2. Boka en privatlektion (görs via hemsidan). Efter lektionen, rådgör med ridläraren om vilken nivå som skulle passa. Kolla på hemsidan vilka tider som passar och kontakta kontoret (antingen kom in till oss eller maila på info@billdalsridklubb.com) så sätts du upp på kö till dessa grupper. När det blir en ledig plats och du står först på tur hör vi av oss. Även de här platserna måste man återanmäla sig till en gång/termin. Formulär skickas ut.