hero-image

Lediga platser

Lediga platser höstterminen 2024 (Uppdaterad 20/6)

Alla grupp 1 och 2  har även 45 minuter hästkunskap i samband med ridningen. Någon gång när eleverna blir en grupp 3 och ridläraren tycker det är lämpligt plockas hästkunskapen bort. Tiderna som står nedan är starttiden för ridningen. En del grupper har hästkunskapen före sin ridning och en del grupper efter. Dubbelkolla på lektionsschemat så tiderna för hästkunskapen också passar.

Är du intresserad av att börja i en grupp ska du läsa gruppindelningen och avgöra ungefär vilken nivå du är på. Se om det finns lediga platser på den nivån. (Vi försöker hålla listan uppdaterad men ibland hinner platserna försvinna) Om man ligger mellan 2 nivåer så välj den lägre. Maila sedan info@billdalsridklubb.com för att boka provridning. Observera att det är ridläraren som efter provridning avgör om nivån är passande. Om den inte passar kan vi inte garantera att det finns plats på rätt nivå utan man får sätta sig på intresselistan (se nedan). Vi vill att man provrider 4 gånger eftersom det är svårt att avgöra om nivån passar efter en gång. Då hinner man också prova alla moment.

Se Gruppindelning

Intresselista för provridning

Om det inte finns lediga platser på lämplig nivå kan man sätta upp sig på vår intresselista. Man anmäler sig genom att skapa en inloggning på minridskola.se med elevens personnummer och skickar därefter ett mail till info@billdalsridklubb.com och meddelar elevens namn samt vilken nivå man vill sätta sig på kö till.

Det finns en lista för 1.2-1.4, en lista för 2.1-2.4 samt en lista för 3.1-3.4.

När det finns plats kommer ett erbjudande att gå ut till alla på intresselistan och först till kvarn att höra av sig får komma och provrida i gruppen. Observera att det är ridläraren som efter provridning avgör om nivån är passande. Om den inte passar kan vi inte garantera att det finns plats på rätt nivå utan man får stå kvar på intresselistan. Vi vill att man provrider 4 gånger eftersom det är svårt att avgöra om nivån passar efter en gång. Då hinner man också prova alla moment.

Svara bara på erbjudandet om både tiden passar och nivå stämmer.

Exempel:

Erbjudandet är för nivå 1.4 på tisdagar 17.25. Tiden passar men ni är på nivå 1.3. Då behöver ni inte svara. Ni står då kvar på listan tills nästa erbjudande.

En gång om året kommer listan att uppdateras och rensas genom ett nytt googleformulär för att allt ska vara så aktuellt som möjligt.

Information om ridning för personer med funktionsnedsättning hittar du här

info@billdalsridklubb.com eller 0725-478075

Privatlektioner bokas via kalender på hemsidan

Privatlektioner
Barn- och ungdomsgrupper
Dag och tid  Nivå Antal platser Om gruppen Ca ålder
Måndag 16.55 3.2 2 Se gruppindelning. född 2010-2006