Bohuscupen ponny

Jag heter Molly Saljsö och är snart 13 år gammal. Jag har ridit i typ 8 år och har tävlat dressyr sedan 1 år tillbaka. Jag rider en ponny som heter Hagabyelion eller Ebbe. Ebbe är 17 år gammal och har tävlat dressyr på klubben i ungefär fyra år. Jag har vunnit KM på Ebbe men även valt att utgå. Jag har en fantastisk chans att få tävla för Billdal. Få möjligheten att träna för så duktiga tränare ger grunder till ridsportens alla delar. Jag är en sådan tjej som aldrig ger upp. Jag har lätt för att bita ihop igen för om allt går bra hela tiden så blir det ingen utmaning.   ❤❤

Jag heter Matilda Löfgren och jag rider på min d-ponny Polly. Polly är född år 1999 och är en irländsk korsning. Jag själv är förr 2004 och jag har ridit sen jag var ungefär 8 år. Polly är en gammal hopp-ponny men jag själv rider mest dressyr. Jag fick Polly hösten 2017 och vår utveckling tillsammans går hela tiden framåt!

 

Jag heter Olivia Karlberg och fyller snart 14 år. Jag har ridit sedan jag var ca 6 år gammal och hästarna har sedan dess förblivit en stor del av mitt liv. 2016 och 2017 tävlade jag ridskoleponnyn Hagaby Ebolion (Ebbe) i Bohuscupen. Nu, 2018, tävlar jag och ridskoleponnyn Elvira Madigan (Elvira)  Bohuscupen tillsammans. Elvira är ett 14 år gammalt brunt sto. Jag hoppas på att jag och Elvira ska få ett roligt år tillsammans!

Jag heter Malva Kjell och tävlar Aventino som är en allround ponny. Han  är född 1999 och har gått medelsvår hoppning och upp till LA dressyr. Han är väldigt pigg och framåt, väldigt arbetsvillig. Han är en riktig ponny! Själv är jag 14 år, väldigt tävlingsinriktad och hatar att förlora.

 

Jag heter Nicole Rosendahl och är 15 år, jag rider min ponny Lady som är 7 år och det bästa vi vet är att tävla och träna för att bli bättre och ha roligt ihop.

 

 

Jag heter Matilda Lönegren Mikulic och jag är 13 år gammal! Jag har ridit i 4 år och jag har haft min ponny Simba i lite mer än ett halvår! Simba är en D-ponny valack som är född 2003. Simba är en dressyr ponny som gått upp till FEI Individuella mästerskapsprogram och han har kunnat galoppiruett.