hero-image

Vanliga frågor om privatlektioner

När läggs privatlektionstider ut i kalendern?

Svar: Vi lägger ut tider för första halvan av terminen vid terminsstart och resten i mitten av terminen. Ni hittar datum för när nya tider läggs ut i kalendern på hemsidan någon vecka innan.

 

Varför hittar jag inga tider i bokningskalendern?

Svar: Om det inte dyker upp några tider så kan det vara så att alla tider är bokade, eller att vi inte lagt ut några tider ännu.

 

Jag vill gärna boka en privatlektion på kvällstid eller på helgen, finns det i kalendern?

Svar: Tyvärr har vi ingen möjlighet till privatlektioner på kvällstid eftersom vi har ordinarie verksamhet och våra ridhus och ridlärare är upptagna. Det finns en bokningsbar tid för privatlektion på lördagar. Söndag vilar våra hästar.

 

Kan det finnas möjlighet att boka privatlektion utöver de tider som finns i kalendern?

Svar: Vi har ganska liten möjlighet då våra hästar ofta redan arbetar fullt. Det bästa är att prata med ridläraren man vill rida för eller maila till sofia.lundqvist@billdalsridklubb.com och fråga.

 

Jag har tagit en privatlektion för att se vilken grupp jag passar i, hur gör jag för att sätta upp mig på kö eller få plats i en ridgrupp?

Svar: Prata med ridläraren efter lektionen för att se vilken nivå som är lämplig. Därefter skickar du ett mail till info@billdalsridklubb.com där ni skriver vilken gruppnivå som är lämplig samt vilka dagar du kan så hör vi av oss om och när det finns plats.

 

Kan jag boka privatlektion om jag inte är medlem?

Svar: Ja det går jättebra, men tänk på att vår försäkring endast omfattar medlemmar om det skulle hända något.

 

Hur betalar jag min privatlektion?

Svar: Lektionen betalas via swish i samband med lektionstiden. Swishnr 123 281 23 45, skriv namn, datum och privatlektion.

 

Hur gör jag om jag behöver avboka privatlektionen?

Svar: I första hand avboka via bokningssidan. I andra hand skicka ett mail till aterbud@billdalsridklubb.com. Avbokar man efter kl 9.00 dagen innan blir man betalningsskyldig för lektionen.

 

Har ni extra privatlektioner på loven?

Svar: Vi brukar ha ridläger och klubbtävlingar på loven så då har vi oftast inte möjlighet att ha extra privatlektioner. Blir det extra tillfällen så hittar ni dem i bokningskalendern. Under våra teoriveckor kan det komma ut extra tillfällen.

 

Kan jag bestämma vilken häst jag vill rida?

Svar: Du kan lämna önskemål om häst när du bokar. Vill du göra det i efterhand maila sofia.lundqvist@billdalsridklubb.com

Vi försöker så klart lösa det i största möjliga mån men kan inte garantera det.

 

Får jag hoppa på min privatlektion?

Svar: Du kan lämna önskemål om att hoppa när du gör bokningen och vi försöker tillgodose det men det förutsätter att vi har en ledig häst och lämplig häst.

 

Får jag rida ut på min privatlektion?

Svar: Vi rider gärna ut med dig på lektionen! Beroende på din nivå blir det antingen med ridlärare till fots eller till häst.