hero-image

Intresselista nybörjare

LÄS IGENOM HELA TEXTEN ORDENTLIGT DÅ DET ÄR VIKTIG INFORMATION.

För BARN som vill börja rida hos oss och är nybörjare så behöver en anmälan göras till vår intresselista. Det gör du genom att klicka på länken här www.minridskola.se. Klicka på ”Jag vill bli medlem och/eller ställa mig på kö för ridning”. Man behöver inte vara medlem för att stå på intresselistan. Fyll uppgifter på den som vill börja rida. Nu har barnet fått en inloggning i ”min ridskola”. Testa att logga in (länken till inloggningen ligger högst upp på vår hemsida) så du känner dig bekväm med hur man gör och så att allt funkar. Det är genom denna inloggning du kommer anmäla barnet till de platser som vi har att erbjuda och du kommer att få via mail när det går att anmäla sig. Först till kvarn gäller och det är det enda sättet att anmäla sig. Om du inte kan logga in kontaktar du info@billdalsridklubb.com så hjälper vi dig. Lämna gärna ett nummer vi kan ringa dig på.

När man är framme i kön kommer man att få ett erbjudande via mail och man anmäler sig själv via minridskola.se

Det är dock ENDAST de som fått erbjudandet som får lov att anmäla sig. Man har en begränsad tid på sig att anmäla, därefter kommer platserna att gå vidare. Felaktiga anmälningar plockas bort. ANMÄLAN ÄR BINDANDE

Varför vi valt att göra på det här sättet är för att undvika systemkrasch när alla försöker anmäla sig samtidigt samt att de som stått längst i kö får förtur.

Observera att du som förälder själv är ansvarig för att du eller någon annan leder hästen i ridlekis/nybörjargrupper.

VUXNA NYBÖRJARE kan anmäla sig på samma sätt som barn men även om vi gärna vill kan vi inte starta nybörjargrupper för vuxna så ofta. Vi ska dock försöka anordna prova på eller kortare kurser och kommer då att vända oss till de som står på intresselistan.

Avgiften för att stå med på listan är 50:-/ år. Faktura för kommande år skickas ut i oktober/november. Ett påminnelsemail går ut. De som inte betalat när förfallodatum passerats kommer plockas bort från listan. Avgiften är till för att hålla listan aktuell.

Glöm inte logga in och ändra om du byter mailadress eller telefonnummer

OM DU HAR RIDERFARENHET SEN INNAN:
Barn: Klicka HÄR
Vuxna: Klicka HÄR